Workshops

Zin om een nieuwe manier van eten bereiden te leren? Heerlijke gerechten maken met een enorme variatie aan superlekkere en eerlijke ingrediƫnten?

Feestelijk eten, kleurrijk eten, gebalanceerd eten. Eten dat makkelijk is om te maken, dat er lekker uitziet en goed voelt als je het op hebt. Eten dat je een aangenaam gevoel geeft. Eten voor iedere dag en voor speciale gelegenheden. Voor ontbijt, snack, lunch en avondeten.

In de workshop leer je de basisprincipes van de plantaardige keuken om zo lichtverteerbare gerechten te kunnen maken. Naast de technieken en recepten krijg je ook een inleiding in de holistische visie van voeding en het verteren van voedsel in het specifiek. We bespreken de verschillende perspectieven zoals de ayurvedische voedingsleer en de technieken uit de raw food keuken.

Je zult kennis  maken met nieuwe ingrediĆ«nten (gezonde vervangers), leren over kruiden en specerijen voor de verschillende lichaamstypes & situaties,  technieken leren als blenden, weken, drogen, kiemen, fermenteren en voedselcombinaties. Met veel prakische ervaring en recepten waar je thuis meteen mee uit de voeten kunt.

Afhankelijk van het seizoen en de wensen van de groep ligt de focus op raw food gerechten of ayurvedisch koken, of een combinate van de twee.

Zin in een workshop? Workshops zijn mogelijk op doordeweekse dagen, avonden en weekenden. Je kunt komen met vrienden, collega’s, familieleden. Workshops op lokatie ook mogelijk.

Prijs: 75 Euro per persoon vanaf 8 mensen, inclusief ingredienten en recepten.

Wil je meer weten? Neem dan even contact met me op.